Tercera jornada: LA TORDERA - RIELLS DEL MONTSENY

Inici d’etapa al costat del mercat dels dissabtes de Viabrea. El dia és plujós i fa fred. Per la pista de Sant Llop arribem a aquesta bonica ermita després d’una hora de remuntada per una zona bastant urbanitzada. Al fons va quedant el Montnegre i la vall de la Tordera envoltats de boires. L’esplanada de l’ermita és un bon lloc per esmorzar.


El camí, diu la guia, segueix des de l’aparcament, però no hi ha cap senyal i la gran quantitat de trencalls fa que des d’aquest punt sigui molt perdedor. Temptejant les cruïlles, arribem a un abocador clausurat. Hem entrat al Parc Natural del Montseny i, precisament per això, ens estranya que no hi hagi indicacions enlloc. Seguim el camí que sembla més important que mena al cor del parc. A cada cruïlla, un dubte.
Al cap d’una bona estona, trobem una partida de caçadors que s’està desplegant per caçar el senglar. Els preguntem per can Roig, punt referent a la guia, i ens envien per un trencall que resulta que va a parar a la carretera, molt desviats de la ruta que hauríem d’haver seguit. Comença a ploure. Per no desfer el camí, i veient que no hi ha senyals enlloc, decidim seguir per la carretera.

S’intensifica la pluja i les rieres baixen plenes. Seguim per l’asfalt i el grup es va allargassant. Pocs quilòmetres més enllà, després d’alguns revolts, l’olor de carn a la brasa ens confirma que estem arribant a la fonda de Riells. Una mica més amunt, emboirada, l’ermita, on retrobem la senyalització del GR. Fi de la jornada.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada